Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το δεύτερο βήμα να γίνει στο Δάσος

Το δεύτερο βήμα να γίνει στο Δάσος


Το πρώτο βήμα έγινε. Ναι, το πρώτο βήμα για ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε. Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά στο Παπαδόπουλος, πήρε όμως ένα τρίποντο ψυχολογίας που θα βοηθήσει τους παίκτες να αφήσουν πίσω τους τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Σαλαμίνα και ΑΕΚ. Όπως μας είπε και ο Ποτέ μετά το ματς “οι νίκες είναι νίκες και πρέπει να τις αξιοποιούμε σωστά ακόμα κι αν δεν παίξαμε καλά”. Το αρνητικό σερί σταμάτησε ευτυχώς σύντομα και πλέον πρέπει να φτιάξουμε ένα από επιτυχίες.

Ο επόμενος αγώνας είναι στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Μια ομάδα που παραδοσιακά τα δίνει όλα απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η οποία φέτος δείχνει να έχει δυνατότητες. Υπάρχει λοιπόν καλύτερο παιχνίδι για να κάνουμε το δεύτερο βήμα, το πιο αποφασιστικό; Υπάρχει καλύτερος τρόπος η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδείξει πρώτα από όλα στον εαυτό της, πως οι δυνατότητες της είναι για πολλά περισσότερα από όσα έχει δείξει μέχρι τώρα;

Δεν θα μιλήσουμε για “κρίσιμο αγώνα”, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχει τεθεί ως στόχος επίσημα το πρωτάθλημα. Θα μιλήσουμε όμως για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, το τραίνο να μπει στο σωστό δρόμο. Τα τελευταία 3-4 χρόνια, είχαμε μια μοναδική ιδιότητα να πετάμε κάθε τέτοια ευκαιρία στον κάλαθο των αχρήστων. Ώρα να αλλάξει κάτι.