Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το είχαν ανάγκη, τώρα δουλειά

Το είχαν ανάγκη, τώρα δουλειά


Μετά από δυο συνεχόμενες αποτυχίες και μάλιστα με χλωμές εμφανίσεις, είναι φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ένιωθαν αυξημένη πίεση στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν μπορεί βέβαια να αποτελέσει δικαιολογία για την απόδοση, το λέμε για να δείξουμε γιατί όλοι στο Ηλίας Πούλλος προτιμούν πρώτα από όλα να σταθούν στο τρίποντο και όχι τον τρόπο που το έφερε. Ξέρουν άλλωστε πως δεν έπαιξαν καλά, το παραδέχθηκε και ο προπονητής:

Ήρθαμε σήμερα με αρκετή πίεση και κούραση, αφού είχαμε χάσει βαθμούς. Είχαμε παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια και φαίνεται το γήπεδο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, ήμασταν πολύ κακοί σε όλο το 90λεπτο. Δεν είμαι ευχαριστημένος, μόνο με τους 3 βαθμούς και ευτυχώς ήρθαν γιατί θα μας βοηθήσουν. Έχουμε πολύ δρόμο και πολύ δουλειά. Δεν μου άρεσε η ομάδα, χρειάζεται βελτίωση και θα έρθει. 

Η νίκη ήρθε, η ψυχολογία άρχισε να φτιάχνει, ο Καϊάφας ξεκούρασε και συγκεκριμένους παίκτες. Τώρα δουλειά για να βελτιωθεί η εικόνα. Ο επόμενος κιόλας αντίπαλος είναι σαφώς πιο δύσκολος από τον Οθέλλο και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη, αν είναι να διεκδικήσει με αξιώσεις τους 3 βαθμούς.