Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Βγάζει ένα χαρακτήρα ηγέτη ο Ποτέ” (audio)

“Βγάζει ένα χαρακτήρα ηγέτη ο Ποτέ” (audio)


Ένα από τα λίγα θετικά στη χθεσινή νίκη, ήταν η παρουσία και το εκπληκτικό γκολ του Μίκαελ Ποτέ, το οποίο έκρινε τον αγώνα. Οι πράσινοι νιώθουν τυχεροί που τον έχουν στο ρόστερ τους. Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για όλα τα θέματα και έστειλε μήνυμα στον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα. Μοναδικός στόχος κόντρα στον Εθνικό είναι ασφαλώς το τρίποντο, για να δοθεί μία δυναμική στο τριφύλλι.

Για τη χθεσινή νίκη και το ματς που ακολουθεί σχολίασε: “Η νίκη που σημαίνει και τρεις βαθμοί, την είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα. Είναι ευχάριστο αυτό μόνο. Τα υπόλοιπα τα είχε πει ο προπονητής μας χθες. Δεν κρυβόμαστε, ο προπονητής είπε την αλήθεια, η ομάδα ήταν κακή και χρειάζεται να βελτιωθεί. Η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, θα βοηθήσει στο αγωνιστικό και στη ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στο Δασάκι, κάτι που εάν γίνει θα δώσει δυναμική στην ομάδα μας ενόψει της συνέχειας. Θα πρέπει σίγουρα να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να το πετύχουμε”.

Ο Μίκαελ Ποτέ, πέτυχε άλλο ένα σημαντικό γκολ χθες. “Το γκολ του ήταν σπάνιας ομορφιάς. Είναι από τα πιο ωραία γκολ που μπήκαν στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Νιώθουμε δικαιωμένοι και τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δεν είναι μόνο τα γκολ του, είναι και η απόδοση του γενικά. Βγάζει ένα χαρακτήρα ηγέτη”, το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας.

Για τη συνάντηση με ΚΟΠ, ανέφερε: “Βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση, θα δούμε τι θα βγει. Πλέον έχει σημασία το αποτέλεσμα”.

Ζητήθηκε από τον Ανδρέα Δημητρίου να σχολιάσει την επιπλέον τιμωρία από τη Δικαστική της ΚΟΠ στο Μίλαν Στεπάνοφ και απάντησε με νόημα… “από ποια;”

Τέλος έστειλε μήνυμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα από την ομάδα αφού οι παίκτες απέδειξαν πως αξίζουν στήριξης. “Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το τι θέλει ο κόσμος από την ομάδα. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας τα όσα προηγήθηκαν. Πρωτοκλασάτοι παίκτες άργησαν να ενσωματωθούν, μπήκαν άμεσα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και έδωσαν πολλές δυνάμεις. Ο τρόπος που αποκλείστηκε η ομάδα και όσα ακολούθησαν, ενδεχομένως να έχουν επηρεάσει. Επίσης η απουσία του κόσμου ασφαλώς επηρεάζει. Δεν υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω, όταν δεν είναι εκεί ο κόσμος. Μια εικόνα σαν την χθεσινή, αφαιρεί ένα ισχυρό όπλο από την ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται να παίζουν μπροστά από γεμάτες κερκίδες. Ζητάμε από τον κόσμο να ρθει στο γήπεδο”, ήταν το καταληκτικό του σχόλιο.