Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν ήδη ΑΕΚ

Βλέπουν ήδη ΑΕΚ


Παρά την πικρία, στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μένουν στην ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα. Όπως και αν χάθηκαν οι βαθμοί, το τεχνικό τημ και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν, να εντοπίσουν τι έκαναν λάθος, να βελτιωθούν και να επιστρέψουν στις επιτυχίες άμεσα. Βρισκόμαστε ακόμα πολύ νωρίς στον μαραθώνιο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος και όλες οι ομάδες θα απωλέσουν βαθμούς. Το σημαντικό είναι να περιοριστούν όσο γίνεται οι απώλειες.

Επόμενος αντίπαλος μας είναι η ΑΕΚ. Μια ομάδα που προέρχεται από πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Απόλλωνας, Αποέλ, Ανόρθωση) και που παρότι μπήκε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στη Λεμεσό τον Απόλλωνα, έχει δύο συνεχόμενες ήττες. Οπωσδήποτε δεν θα έρθει στο ΓΣΠ για να χάσει η ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως θέλει και αυτή να επιστρέψει στις νίκες. Έχει καταφέρει παρά τις ήττες να αφήσει καλές εντυπώσεις και σίγουρα δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλη τη χρονιά, θα πρέπει να είναι διαχωρίσει το αγωνιστικό κομμάτι με οτιδήποτε άλλο. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να παίξουν μπάλα, τα υπόλοιπα είναι δουλειά άλλων. Να παραμείνουν λοιπόν συγκεντρωμένοι και να δουν μπροστά.