Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεκίνημα με “διπλό” σε μια δύσκολη έδρα (video & pics)

Ξεκίνημα με “διπλό” σε μια δύσκολη έδρα (video & pics)


Καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα U15 κερδίζοντας εκτός έδρας το ΘΟΙ Λακατάμιας με 2-0. Οι πράσινοι πέτυχαν και τα δύο τέρματα τους στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 0-1. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή έδειξε καλά στοιχεία, κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε τα δύο γκολ και έφτιαξε πολλές φάσεις για να πετύχει περισσότερα.

Καλύτερη στο γήπεδο μπήκε η αντίπαλη ομάδα που είχε δύο με τρεις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως οι σωτήριες επεμβάσεις από τον Κωνσταντίνο Λοΐζου κράτησαν το μηδέν. Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε ρυθμούς βρίσκοντας διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Μάριου Χαραλάμπου. Τα τέρματα της ομάδας μας διπλασίασε ο Χρίστος Καρατζιάς με σουτ εντός της περιοχής, ενώ ενδιάμεσα μας δόθηκε πέναλτι, στο οποίο αστόχησε να σκοράρει ο ποδοσφαιριστής μας που ανέλαβε να το εκτελέσει. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με την ομάδα μας να βλέπει πρωτίστως πως να διατηρήσει το προβάδισμα της και το ΘΟΙ να προσπαθεί να μειώσει χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Κ.Λοίζου, Μ.Κουρτίσιης, Στ Ιακώβου, Κλ.Κώστα, Χ.Κόκκινος, Π.Παναγιώτου, Μ.Χαραλάμπους, Κ.Μενοίκου, Χρ.Καρατζιάς, Ε.Χρυσοστόμου, Ι.Παναγή (Αρτ.Μαυροφτης, Χρ.Φιλίππου, Μ.Λοίζου)

Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες από τη σημερινή αναμέτρηση:

[wzslider lightbox=”true”]