Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δικαίωμα στο όνειρο…

Δικαίωμα στο όνειρο…

kosmos-ermis47


Ο πήχης για πρώτη φορά, έχει τεθεί φέτος επίσημα πιο χαμηλά. Στόχος είναι πρώτα από όλα η οικονομική περισυλλογή και σωτηρία και μετά όλα τα άλλα. Ο κόσμος μας φυσικά δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια, μπορούμε να πούμε όμως ότι το αντιμετωπίζει ώριμα. Έχει απαιτήσεις και καλά κάνει, γνωρίζοντας όμως ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες. Σχετικά με το θέμα μίλησε και ο Κώστας Καϊάφας:

“Ο οπαδός της Ομόνοιας δεν μπορεί να δεχθεί ότι η ομάδα του δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό είναι καλό, γιατί θέλουμε αυτή τη νοοτροπία στην ομάδα και στον κόσμο μας. Ο Ομονοιάτης είναι γεννημένος νικητής. Παρόλο που φέτος δεν θέσαμε ως στόχο το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει όνειρα.”

Πάντα θα κάνουμε όνειρα. Κανείς δεν θέλει άλλωστε να μείνουμε στην κατάσταση που μας έφεραν τα εγκληματικά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν συνειδητοποιημένοι. Να μην δημιουργούμε αχρείαστη, επιπρόσθετη πίεση και να στηρίξουμε με ότι έχουμε το εγχείρημα. Οι πρώτες αγωνιστικές, έχουν αποδείξει ότι (αγωνιστικά) κανείς δεν ξεχωρίζει. Συγκρατημένα και σοβαρά λοιπόν και θα δούμε που θα μας βγάλει.