Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έδειξαν πως και θέλουν και μπορούν

Έδειξαν πως και θέλουν και μπορούν


Με δέκα παίκτες από το 15′, ε και; Η χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την καλύτερη της εμφάνιση από την μέρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και έδειξε πως και θέλει να πάει καλύτερα και μπορεί να το πράξει. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα επέδειξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τεράστια θέληση για το τρίποντο και στο τέλος το κατέκτησαν.

Είχε γενικά όλα εκείνα που υποσχέθηκε πέρσι ο Καϊάφας η ΟΜΟΝΟΙΑ: καταρχάς έτρεχε πολύ! Παίκτες του Ερμή έλεγαν στα αποδυτήρια πως “ήταν σαν να παίζαμε εμείς με 10” κι αυτό τα λέει όλα. Έδωσαν όλοι 101% των δυνάμεων τους για να μην φανεί ότι έπαιζαν με 10 και τα κατάφεραν. Εκτός από το τρέξιμο όμως, είδαμε και την άρνηση στην ήττα, αυτό που τόσο επιζητούσαμε τον τελευταίο καιρό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κρύφτηκε όταν έμεινε με δέκα, αντίθετα κυνήγησε καθαρά τη νίκη. Μέχρι που τελικά το κατάφερε.

Η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα να ηρεμήσει. Θα μας βοηθήσει όλους να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά. Έχει κάποιες αδυναμίες (όπως όλες οι ομάδες) έχει και μεγάλες δυνατότητες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της, αφού της επιτρέπει να δεθεί, να αποκτήσει συνοχή, να ανέβει. Έχει ποιότητα και θα το δείξει ξανά στη συνέχεια.