Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκμεταλλεύονται κάθε λεπτό

Εκμεταλλεύονται κάθε λεπτό


Να εμφανιστεί η ομάδα πιο φρέσκια μετά τη διακοπή, στοχεύουν ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε μέρα που έχουν μέχρι τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις. Μέχρι να επιστρέψουν και οι διεθνείς, η ομάδα ακολουθεί ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, με κάθε παίκτη να έχει βέβαια διαφορετικές ανάγκες εκγύμνασης.

Για να εξηγήσουμε καλύτερα τι εννοούμε, Ασσίς και Στεπάνοφ δεν ακολούθησαν την προετοιμασία, για την ακρίβεια δεν πέταξαν καν για Πολωνία. Το ίδιο ισχύει και για τους Ποτέ-Κιρμ οι οποίοι με την επιστροφή τους από τις εθνικές υποχρεώσεις θα πάρουν πρόγραμμα από τον Παύλο Κήναν. Ελλειπή προετοιμασία έκαναν και οι Μαργκάσα-Φοφανά, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω της ατυχίας με το παιδάκι του. Και αυτοί έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ακούγεται κλισέ, όμως η διακοπή μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετική, αν την εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με την επανέναρξη αναμένουμε μια ομάδα πολύ πιο ζωντανή και αεράτη μέσα στο γήπεδο. Το ευχόμαστε κιόλας, μιας και η συνέχεια είναι δύσκολη.