Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έπαιξαν 5, περιμένουν κι άλλοι

Έπαιξαν 5, περιμένουν κι άλλοι


Διακρίσεις ανάμεσα στους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προφανώς δεν κάνουμε. Οποιοσδήποτε φοράει τριφύλλι στο στήθος, είτε είναι Κύπριος είτε οτιδήποτε άλλο, είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Με τους ξένους στο ρόστερ όμως να μειώνονται στους 15 και τους καλούς έτοιμους Κύπριους να έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να διαχειριστεί σωστά όσους γηγενείς έχει στο ρόστερ της. Όποιος διαθέτει ποιοτικούς Κύπριους, αυτόματα έχει βάθος και προβάδισμα έναντι των άλλων.

Μέχρι τώρα έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής 5 Κύπριοι παίκτες. Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναιο Αντώνης Γιωργαλλίδης με 258, που αναμένεται να αυξηθούν μετά την αποβολή Μορέιρα. Ακολουθεί ο Γιώργος Οικονομίδης με 68 λεπτά σε 1 συμμετοχή, ο Χάρης Κυριάκου με 58 σε 2 συμμετοχές, ο Ρουσιάς με 54 σε επίσης 2 συμμετοχές και ο Γεράσιμος Φυλακτού με 24 λεπτά. Χρόνο περιμένουν υπομονετικά και οι Μουλαζίμης, Παναγιώτου, Δημητρίου και Παναγή.

Τα επόμενα 2 παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη θεωρία είναι βατά. Θα ήταν ευχής έργο αν αποδεικνύονταν και μέσα στο γήπεδο τέτοια, έτσι ώστε ο Καϊάφας να έχει την ευκαιρία να δώσει όσο περισσότερα λεπτά μπορεί σε κάποιον από τους προαναφερθέντες.