Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές για την αυριανή μάχη!

Έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές για την αυριανή μάχη!

pod-othellos-pap39


Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι στο Ελευθερία οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Στην ομάδα του Κώστα Καϊάφα υπάρχει η άποψη πως εύκολα θα πάρουν αύριο τη νίκη απέναντι στους τριφυλλοφόρους του Κούλλη Μαυρουδή. “Θα είναι το πιο εύκολο μας παιχνίδι”, απάντησε σε αυτές τις εκτιμήσεις ο προπονητής της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Στα (σοβαρά) της σημερινής προπόνησης, χαμόγελα φέρνει η δυναμική επιστροφή του Κριστοβάο Ράμος που και σήμερα ακολούθησε φουλ το πρόγραμμα που ετοίμασε η τεχνική ηγεσία. Περισσότερα στο δελτίο της ημέρας:

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας. Ατομικά προπονήθηκε ο Σότα Γκριγκαλασβίλι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Απουσίασαν από την προπόνηση οι διεθνείς Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χάρης Κυριάκου, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Άντραζ Κιρμ, Μίκαελ Ποτέ, Αντρέας Παναγιώτου, Παντελής Κονομής, Κωνσταντίνος Παναγή και Ιάκωβος Σαμμούτης.

Αύριο είναι προγραμματισμένος ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ποδόσφαιρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ φούτσαλ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 19:00.