Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Φάνηκε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου” (audio)

“Φάνηκε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου” (audio)


Για τη νίκη της ομάδας μας επί του Ερμή και τις νέες ενέργειες που θα γίνουν από το ΔΣ για να προστατευτεί η ομάδα από τους διαιτητές, μίλησε στον ΑΣΤΡΑ το μεσημέρι, ο Α.Δημητρίου.

Για τον αγώνα:
– Η ομάδα μας έδειξε πως έχει δυνατότητες και άφησε μία αισιόδοξη νότα για τη συνέχεια. Δεν αλλάζει κάτι όμως, η ομάδα είναι καινούργια, η ομάδα θέλει χρόνο. Τώρα έχουμε τη διακοπή και θα δουλέψουμε ούτως ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι.

Για το ότι κάποιοι παίκτες βγάζουν… Ομονοιατισμό:
– Ήταν μία από τις προτεραιότητες, έγινε μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι, οι παίκτες γνώρισαν την ιστορία της ομάδας, μέσω εικόνων και βίντεο. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια στο συγκεκριμένο κομμάτι από τη τεχνική ηγεσία.

Για την επιστροφή του κόσμου:
– Ήταν απλά μία νίκη, νίκη όμως που βοήθησε στο να επέλθει ξανά η ηρεμία. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που επηρέασαν την ομάδα ήταν η αποχή του κόσμου. Δεν ήταν τυχαίο που τους καλούσαν να επιστρέψουν. Φάνηκε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους. Τους θέλουμε δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο.

Για τα νέα λάθη σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
– Το Δ.Σ. θα έχει συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας, ξέρουμε πως ο κόσμος έχει τις επιφυλάξεις του για αυτές τις συναντήσεις, όμως το Δ.Σ. έχει κρίνει πως πρέπει να γίνει η συνάντηση, και έχει τη διάθεση στο να βοηθήσει στο έργο των διαιτητών το να διασφαλίσει την ίση μεταχείριση για όλες τις ομάδες. Αυτό που ενοχλεί τον κόσμο είναι πως δύσκολες φάσεις, πάντα γυρίζουν εναντίον μας, κάθε φορά.