Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για την επιστροφή στις νίκες! – Χωρίς Ράμος

Για την επιστροφή στις νίκες! – Χωρίς Ράμος


Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον αγώνα κόντρα στον Ερμή (04/10 18:00) ολοκληρώθηκε με τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή του ματς. Οι πράσινοι, που θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους αύριο, στοχεύουν στην επιστροφή στις επιτυχίες, για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους. Εκτός αποστολής ο Ράμος, ερωτηματικό ο Ασσίς.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ονησίφορος Ρουσιάς, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νούνο Ασίς, Σερτζίνιο, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρόντρι, Χοσέ Μορέιρα, Ρενάτο Μαργκάσα, Γεράσιμος Φυλακτού, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χάρης Κυριάκου, Αντρέας Παναγιώτου, Άλεξ Ρούμπιο, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γκαουσού Φοφανά, Άντραζ Κιρμ, Δημήτρης Μουλαζίμης και Μίκαελ Ποτέ.

Ο Κριστοβάο Ράμος έκανε φυσιοθεραπεία λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Βάσει της ενημέρωσης, δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του και προτιμήθηκε όπως του δοθεί περισσότερος χρόνος. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Νούνο Ασίς λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε και θα περάσει αύριο (04/10) από ιατρικές εξετάσεις.