Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιωργαλλίδης: «Καταθέσαμε την ψυχή μας» (video)

Γιωργαλλίδης: «Καταθέσαμε την ψυχή μας» (video)


Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ερμή με δέκα παίκτες, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής, και απένειμε τα εύσημα σε όλους για την προσπάθεια και τη νίκη. Ο διεθνής πορτιέρο μίλησε στο Omonoianews.com κατά την αποχώρηση της ομάδας από το ΓΣΠ.

“Όταν καταθέσεις τη ψυχή σου μέσα στο γήπεδο, κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα. Τα παιδιά αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, παίξαμε πάρα πολύ καλά και μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος μας. Με τη βοήθεια του Θεού καταφέραμε έστω και τα τελευταία λεπτά να πάρουμε μία νίκη που είναι πάρα πολύ σημαντική”, είπε ο Γιωργαλλίδης.

Ο Αντώνης τόνισε πως οι παίκτες δούλεψαν χωρίς πίεση μετά την ήττα από τον Εθνικό και έδωσε ξανά τα συγχαρητήρια του σε όλους. “Όλη τη βδομάδα περιμέναμε να ρθει το παιχνίδι. Ξέραμε πως δεν παίξαμε καλά με την Άχνα, αν και μπορούσαμε υπό κάποιες προϋποθέσεις να πάρουμε βαθμούς, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι πως ήμασταν ήρεμοι αυτή τη βδομάδα, δεν δημιουργήθηκε πίεση και φτάσαμε σήμερα στη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους, στην ομάδα, στη τεχνική ηγεσία, στη διοίκηση αλλά και στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα”, μας ανέφερε.