Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή του Ερμή

Η αποστολή του Ερμή


Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Ερμή, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αποτελείται από τους πιο κάτω 22 ποδοσφαιριστές:

Μάρτιν Μπογκατίνοφ, Άθως Χρυσοστόμου, Δημήτρης Στυλιανού, Ιφεάνι Ονίλο, Τσίνα, Μουσταφά, Ντε Πίνα, Τζόνατας Μπελούσο, Παουλίνιο, Μαθιού Μπέμπα, Μπέσαρτ Ιμπραίμι, Λουίς Μοράν, Ρούμπεν Παλαζουέλος, Ντάγκλας Πάκερ, Έντβιν Ουόν, Ντε Αζεβέδο, Ιωάννης Ταραλίδης, Ανδρέας Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Σαμάρας, Στέλιος Δημητρίου, Μαρτίνος Χριστοφή και Γιώργος Κατσιατής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Ντράγκαν Ζάρκοβιτς και ο τραυματίας Στέλιος Δημητρίου. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μαρτίνος Χριστοφή που ανέβασε ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση.

Ο Αντρέας Παπαθανασίου μίλησε για τον αγώνα λέγοντας ότι «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, μία μεγάλη ομάδα. Ο στόχος της ομάδας όπως και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι η νίκη για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».