Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ικανός να διασπάσει κάθε άμυνα

Ικανός να διασπάσει κάθε άμυνα


Στο 78, πέρασε στο παιχνίδι αντί του Σότα Γκρικαλασβίλι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Άλεξ Ρούμπιο βρέθηκε στο ένας εναντίων ενός με τον Παουλίνιο. Τον χόρεψε, βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε και στην εξέλιξη της φάσης ο Φοφανά έγραψε το 2-1. Στο 85΄και πάλι ο Ρούμπιο βρήκε χώρο και έριξε την μπάλα μπροστά, αναγκάζοντας τον Τσίνα να τον ανατρέψει και να αποβληθεί. Κάπου εκεί, η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ “κλείδωσε”.

Ο Άλεξ Ρούμπιο, είναι ικανός να διασπάσει κάθε άμυνα. Πότε με την ταχύτητα του, πότε με τη ντρίπλα του, έχει την ικανότητα να γίνει επικίνδυνος από το πουθενά. Στην ολιγόλεπτη παρουσία του με τον Ερμή, επιτέλους θύμισε τον παίκτη που πέρσι μας έκανε να ονειρευόμαστε πως θα γράψει ιστορία. Και λέμε επιτέλους γιατί μέχρι το Σάββατο, κινήθηκε στα ρηχά. Ίσως οι 2-3 μεγάλες ευκαιρίες που έχασε σε προετοιμασία και Ευρώπη να του στοίχισαν ψυχολογικά, η ουσία είναι πως ο Ρούμπιο δεν έμοιαζε ο εαυτός του.

Ο Καϊάφας πάντως τον στήριξε και δείχνει γενικά να μελετά τον καλύτερο τρόπο να τον διαχειριστεί. Η κίνηση των συμπαικτών του να του απονέμουν τα εύσημα, δείχνει πως ο Ρούμπιο χρειάζεται στήριξη. Αν την έχει είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φτάνει βέβαια και ο ίδιος να έχει το κεφάλι πάντα μέσα και να δουλεύει σκληρά.