Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και νίκη και καλή εμφάνιση

Και νίκη και καλή εμφάνιση

pod-othellos110-omada


Αν μας ρωτούσατε αν προτιμούμε νίκη ή καλή εμφάνιση σε οποιοδήποτε παιχνίδι, θα απαντούσαμε χωρίς συζήτηση “νίκη”. Το ιδανικό όμως, είναι η ομάδα να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να κερδίσει, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο που να ικανοποιήσει τους οπαδούς της, να πάει στα ντέρμπι με καλή ψυχολογία και πίστη στις δυνάμεις της.

Το παιχνίδι προσφέρεται ας μην κρυβόμαστε. Παίζουμε στην έδρα μας, με αντίπαλο τον ουραγό και ενώ προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες. Οι δυνατότητες είναι προφανώς εκεί, αφού το ρόστερ μας έχει μπόλικη ποιότητα την οποία είδαμε στην Ευρώπη. Χρειάζεται τώρα διάθεση, τρεξίματα, καθαρό μυαλό και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Με αυτά που λέμε προφανώς δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο. Ούτε όμως θέλουμε να πάμε στο αντίθετο άκρο και να τον κάνουμε να μοιάζει μεγαλύτερος από ότι είναι. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η Αγία Νάπα και το ποια μορφή θα έχει, ποια τροπή θα πάρει το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά από μας. Και νίκη και καλή εμφάνιση λοιπόν!