Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και ντεντέκτιβ και δικαστής πλέον η ΚΟΠ

Και ντεντέκτιβ και δικαστής πλέον η ΚΟΠ


Την γνωρίσαμε σαν Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Στην πορεία έγινε και ασφαλιστική εταιρεία των πλείστων εμπλεκόμενων με το ποδόσφαιρο. Πρόσφατα έγινε και καναλάρχης, αφού στελέχη της όλως τυχαίως βρέθηκαν με OB Van στη κατοχή τους. Πλέον η ΚΟΠ με την σημερινή της ανακοίνωση, δείχνει ότι αναλαμβάνει και ρόλο ντεντέκτιβ, αλλά και δικαστή. Μας λέει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίες σκοπό έχουν την άσκηση ψυχολογικής βίας κατά των διαιτητών μας, πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας.

Με άλλα λόγια, η ΚΟΠ έχει αποφανθεί ότι τα κίνητρα των δραστών είναι ποδοσφαιρικά, ότι δηλαδή την κροτίδα την έβαλαν στο σπίτι του επόπτη Αντρέου και όχι του πολίτη Αντρέου. Αποκλείεται δηλαδή ο Αντρέου να έχει μπλέξει με τα γκομενικά του. Αποκλείεται οι δράστες να στόχευαν το δίπλα σπίτι και να μπερδεύτηκαν. Αποκλείεται να έχει επαγγελματικά θέματα! (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν λέμε ότι έχει τέτοια θέματα ο Απολλωνίστας βοηθός, παραδείγματα λέμε). Η ΚΟΠ σε ρόλο ντεντέκτιβ έχει διερευνήσει, η ΚΟΠ σε ρόλο δικαστή έχει βγάλει απόφαση. Και είναι ξεκάθαρο τους οπαδούς ποιας ομάδας φωτογραφίζει.

Κύριε Κουτσοκούμνη και λοιποί, δεν ξέρουμε ποιος προσπάθησε να ασκήσει ψυχολογική βία στον βοηθό. Δεν ξέρουμε επίσης ποια στοιχεία σας ώθησαν σε αυτά τα συμπεράσματα, πέραν του προφανούς ότι έχει αδικήσει συστηματικά συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ξέρουμε επίσης για πόσο ακόμα θα συγκρατείται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αυτά που του κάνετε, σε όλα τα επίπεδα.