Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Ήταν θέμα αυτοπεποίθησης” (video)

Μαργκάσα: “Ήταν θέμα αυτοπεποίθησης” (video)


Η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ήταν το στοιχείο που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια, σύμφωνα με το Ρενάτο Μαργκάσα που τονίζει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία νέα ομάδα και χρειάζεται ακόμα χρόνο.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπατε, από τα πρώτα 15 λεπτά αναγκαστήκαμε να μείνουμε με ένα παίκτη λιγότερο. Όμως πιστεύω παίξαμε ομαδικά με καλή τακτική, τρέξαμε αρκετά και είχαμε αλληλοβοήθειες και τα καταφέραμε”, σχολίασε για τον αγώνα ο Μαργκάσα.

Για το τι άλλαξε και οι παίκτες κόντρα στον Ερμή είχαν το πάθος που χρειαζόταν, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, ο Ρενάτο ματς είπε: “Θεωρώ πως ήταν θέμα αυτοπεποίθησης. Χρειαζόμαστε παιχνίδια, είμαστε μία νέα ομάδα. Δημιουργούμε κάτι νέο με τον προπονητή και τους βοηθούς του και θέλουμε λίγο χρόνο για να έρθει περισσότερη βελτίωση τις επόμενες βδομάδες”.

Οι πράσινοι βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια. “Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, στόχος πάντα η νίκη, να παίζουμε όπως παίξαμε με Ερμή και βλέπουμε. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και συνεχίσουμε τη σοβαρή δουλειά. Τα καλά θα ρθουνε στην πορεία”, ανέφερε ο Πορτογάλος.