Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με τον κόσμο είναι αλλιώς!

Με τον κόσμο είναι αλλιώς!


Το πρώτο βήμα για αποκατάσταση της δυναμικής έγινε! Η ΘΥΡΑ 9 έβαλε στην άκρη τις όποιες διαφωνίες της με τη διοίκηση, πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι και το Σάββατο θα δώσει δυναμικό παρόν! Όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς το γήπεδο να μοιάζει εκκλησία και αλλιώς να έχει παλμό, να έχει ενθουσιασμό. Ειδικά στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, οι οργανωμένοι μπορούν να αποτελέσουν το στήριγμα τους.

Δεν πρέπει όμως να τους αφήσουμε μόνους τους στο καθήκον της στήριξης της ομάδας. Πρέπει όλοι να βρεθούμε στο ΓΣΠ το Σάββατο και να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αφήσει πίσω της την κακή αρχή. Ξέρουμε, ο κόσμος έχει περάσει πολλά, είναι φυσιολογικό να έχει ξενερώσει. Ξέρει όμως πως θέλει περισσότερο από τον κάθε ένα να δει ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή και βασίλισσα και χωρίς εκείνον δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν κοντά της. Όσο δύσκολος κι αν μας φαίνεται ο δρόμος που έχει να βαδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσβατος, αν δεν μας έχει στο πλευρό της. Υπομονή, μέχρι να φωνάξουμε ξανά μια μέρα περήφανα ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.