Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια υπέροχη πράσινη εκδήλωση!

Μια υπέροχη πράσινη εκδήλωση!

futsal-train-14-10-5


Όλα έτοιμα! Μια εκδήλωση, ένας αγώνας επίδειξης καλύτερα τον οποίο είχαν καημό εδώ και χρόνια οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, θα γίνει απόψε (19:00, live omonoianews.com) πραγματικότητα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ φούτσαλ, υποδέχεται στο κάστρο της, το στάδιο Ελευθερία, την ΟΜΟΝΟΙΑ ποδόσφαιρο σε ένα αγώνα, όπου οι καλύτεροι του ενός αθλήματος υποδέχονται τους κορυφαίους του άλλου!

Οι φουτσαλιστές ήταν εριστικοί στις δηλώσεις τους και οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να ανταποδώσουν τις προκλήσεις! Στην πραγματικότητα, ετοιμάζονται όλοι να περάσουν ένα καταπράσινο βράδυ, αν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντεπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές στους κλειστούς χώρους του φούτσαλ! Από την άλλη, θα μείνουν όρθιοι οι παίκτες του Μαυρουδή αν τους τσαρτζάρουν Γιόνας και Στεπάνοφ;

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να καθιερωθεί το γεγονός. Ακόμα καλύτερα, θα ήταν από του χρόνου να ενταχθεί στα πλαίσια ενός Fan Day, σε μια σειρά από εκδηλώσεις που σκοπό θα έχουν να δέσουν ακόμα περισσότερο την πράσινη οικογένεια και να τονώσουν οικονομικά το σύλλογο.