Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μήπως να του πούμε και συγγνώμη;

Μήπως να του πούμε και συγγνώμη;


Λάδι στη φωτιά βάζει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, αφού συνδέει αυτόβουλα και χωρίς στοιχεία την επίθεση στον βοηθό διαιτητή Ανδρέου με το δικό του αγωνιστικό έγκλημα εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Παρότι η επίθεση έγινε 15 ολόκληρες μέρες μετά το “ανθρώπινο λάθος” του αμετανόητου Ανδρέου, οι διαιτητές φωτογραφίζουν την ομάδα μας και τα βάζουν ακόμα με τα ΜΜΕ! Κύριοι δεν ξέρουμε τι καθεστώς θέλετε να επιβάλετε, στην δημοκρατία πάντως τα ΜΜΕ δικαιούνται να ασκούν κριτική, ειδικά όταν τα “λάθη” είναι τόσο εξώφθαλμα που συνιστούν πρόκληση! Ο κ. Ανδρέου πληρώνεται αδρά για να κάνει τη δουλειά του και απέτυχε. Ή μήπως όχι;

Η ίδια ανακοίνωση συνεχίζοντας λέει ότι “Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό το βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα τόσο τοπικά όσο και διεθνή. Δυστυχώς στη Κύπρο πίσω από κάθε λάθος κάποιοι για τους δικούς τους λόγους βλέπουν σκοπιμότητες και διαπλοκές”. Απορούμε πραγματικά για ποιο λάθος μιλάτε, αφού ο κ. Ανδρέου ενώπιον του κ. Ουίλεμπεργκ και παρότι του υπεδείχθη από διεθνείς διαιτητές ότι ούτε καν παράβαση δεν έπρεπε να σφυριχτεί, επέμενε,για δικούς του λόγους, πως πήρε τη σωστή απόφαση! Επιπρόσθετα μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως μιλάτε για λάθος, αφού την επόμενη κιόλας αγωνιστική φροντίσατε να οριστεί εκ νέου! Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν σκοπιμότητες και διαπλοκές.

Μιλήσατε τέλος για δραστικά μέτρα. Σας παρακαλούμε πολύ, πάρτε τα. Πάρτε δραστικά μέτρα έτσι ώστε τα λάθη να σταματήσουν να είναι μονόπλευρα. Στείλτε σπίτι τους τους κακούς διαιτητές και βοηθήστε κι εσείς στην κατάργηση της προκατάληψης.