Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνος εκτός ο Μίλαν, με αλλαγές οι πρώτοι 11

Μόνος εκτός ο Μίλαν, με αλλαγές οι πρώτοι 11


Μόνο τις υπηρεσίες του Μίλαν Στεπάνοφ θα στερηθεί αυτή την εβδομάδα ο Κώστας Καϊάφας (πέραν βέβαια του Μουλαζίμη), αφού ο Κριστοβάο Ράμος είναι μια χαρά, ενώ πιο έτοιμος από ότι την περασμένη αγωνιστική είναι ο Νούνο Ασσίς. Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν θέση στην εντεκάδα. Για το Ράμος η θέση είναι ξεκάθαρη, για το Νούνο γίνονται σκέψεις.

Αυτές προέκυψαν λόγω της αδυναμίας της ομάδας να κουβαλήσει την μπάλα μπροστά. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Νούνο να συνυπάρξει στην εντεκάδα με τον Γκρικαλασβίλι και ένα αμυντικό χαφ, πιθανότατα το Ρόντρι έτσι ώστε να βοηθήσει στο ξεκίνημα των επιθέσεων από βαθιά. Αν τελικά αντικαταστήσει τον Γεωργιανό σαν δεκάρι, στην εντεκάδα θα επιστρέψει και ο Σερτζίνιο.

Κατά τα άλλα, παίζονται αρκετές άλλες θέσεις. Στον άσσο Γιωργαλλίδης και Μορέιρα είναι ξανά στο 50%-50%, ενώ μοιρασμένες πιθανότητες έχουν και οι Κιρμ-Φοφανά για το φτερό. Τέλος, γίνεται σκέψη και να ξεκινήσει στην εντεκάδα ο Κυριάκου με μετάθεση του Ούτσα στο κέντρο της άμυνας, πιο πιθανό όμως είναι, όπως και τη περασμένη εβδομάδα σέντερ μπακ να παίξει ο Σκάρα και αριστερό μπακ ο Μαργκάσα.