Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κτίσουμε ξανά δυναμική!

Να κτίσουμε ξανά δυναμική!


Πριν από ένα μήνα, παρά τον αποκλεισμό, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καταφέρει να τρομάξει τους πάντες. “Ο Καϊάφας είναι πολύ καλός προπονητής τελικά”, “η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει Ευρώπη και θα είναι υπέρ της στο πρωτάθλημα”, “ποιος θα μαρκάρει τον Ποτέ”, ήταν απλά μερικές από τις ατάκες που ακούγαμε τέλος Αυγούστου. Δεν ανάγκασε άλλη ομάδα τους αντιπάλους να αναρωτιούνται που είναι το ταβάνι της, η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ το έκανε.

Ένα μήνα μετά βέβαια τίποτα δεν μοιάζει το ίδιο. Ήρθε η κόντρα, ήρθαν αποτυχημένα αποτελέσματα, ήρθαν κακές εμφανίσεις. Ο κόσμος φυσιολογικά απογοητεύτηκε και λιγόστεψε. Στο χέρι του Καϊάφα και των παικτών του όμως, είναι να φέρουν ξανά τον ενθουσιασμό. Στο χέρι τους είναι να κτίσουν ξανά δυναμική και να μας κάνουν να πιστέψουμε. Το έχουν ήδη πράξει μια φορά, γιατί να μην το ξανακάνουν; Να κερδίσουν τον Ερμή, να ηρεμήσουν, να κολλήσουν μετά νίκες με Δόξα και Αγία Νάπα και όλα γίνονται.

Στο ποδόσφαιρο πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Οι δικές μας είναι αυτή τη στιγμή στο έδαφος. Εκεί ήταν όμως και το Μάιο και μέχρι τον Αύγουστο η ΟΜΟΝΟΙΑ μας ανάγκασε να γεμίσουμε το ΓΣΠ, και ανάγκασε τη Ντινάμο να επιστρατεύσει το Τούντορ για να μας κερδίσει. Να το ξανακάνει!