Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τριτώσει το καλό

Να τριτώσει το καλό

pod-ermis-105-team


Μετά τον Ερμή και τη Δόξα, η Αγία Νάπα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διευρύνει το σερί των νικών της στις τρεις να εδραιωθεί στη χειρότερη των περιπτώσεων στη 3η θέση και κυρίως, να δει την συνέχεια με αισιοδοξία. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να διακηρύττει πως θα είναι κοντά στη κορυφή μέχρι το τέλος, καλά κάνει να το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Κόντρα στην Αγία Νάπα πρέπει να τριτώσει το καλό.

Στα σερί από νίκες, είναι που κτίζονται η δυναμική και η καλή ψυχολογία. Όσο κερδίζουν, οι ποδοσφαιριστές του Καϊάφα θα αισθάνονται και θα δείχνουν πιο δυνατοί. Είναι απόλυτη και επιτακτική η ανάγκη να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον κύκλο των ντέρμπι με Απόλλωνα, ΑΕΛ και Αποέλ. Και σίγουρα δεν θέλει να μπει σε αυτή τη σειρά με μουρμούρες λόγω απώλειας, αλλά με πίστη για το καλύτερο στα δύσκολα παιχνίδια.

Αν ήταν κάτι που θα αλλάζαμε πάντως σε σύγκριση με την τελευταία νίκη της ομάδας μας, αυτό θα ήταν η απόδοση. Εκείνο που μετράει  βαθμολογικά είναι οι νίκες, οι καλές εμφανίσεις όμως προσελκύουν κόσμο στο γήπεδο.