Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Οκτώβρης προσφέρεται για ανασύνταξη

Ο Οκτώβρης προσφέρεται για ανασύνταξη


Σε προηγούμενο μας άρθρο, μιλήσαμε για το πόσο “κενός” θα είναι ποδοσφαιρικά ο μήνας, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 30 μέρες θα δώσει 2 παιχνίδι. Η μια όψη του νομίσματος, λέει πως ο κόσμος θα δει πολύ λίγο την αγαπημένη του ομάδα. Η άλλη, ότι η διακοπή έρχεται γάντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ που τον τελευταίο μήνα ψάχνεται. Δίνεται έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει τον τελευταίο ένα μήνα κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά. Ξεκινώντας από το πρώτο κομμάτι, οι λόγοι είναι προφανείς. Ο άδικος αποκλεισμός από την Ευρώπη πλήγωσε τους πάντες το πράσινο οικοδόμημα και θα πούμε ξανά ότι καλό είναι να τον αφήσουμε πίσω μας. Πέραν του αποκλεισμού, ήταν και η κόντρα μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων που άφησε τους παίκτες χωρίς στήριξη στο γήπεδο, που σίγουρα έπαιξε το ρόλο της.

Από κει και πέρα περνάμε στα σωματικά. Πολλοί λένε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για σωματική κούραση και σε κάποιο βαθμό έχουν δίκαιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως παίκτες κλειδιά όπως οι Ασσίς, Στεπάνοφ, Ποτέ, Ακουισταπάτσε δεν έκαναν προετοιμασία στην Πολωνία, ο Μαργκάσα ήταν τραυματίας από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ο Λομπιανίτσε λόγω συμβολαίου δεν είχε παίξει ούτε και ένα φιλικό, ενώ ο Φοφανά είχε το περιστατικό με το γιο του που τον άφησε για ένα διάστημα εκτός προπονήσεων. Μιλάμε για 7 παίκτες και όλοι παίζουν σημαντικό ρόλο.

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΑ έχει την ευκαιρία αφενός να γεμίσει τις μπαταρίες και αφετέρου να δει τι πάει λάθος. Επιβάλλεται να την εκμεταλλευτεί, γιατί είναι πολύ νωρίς για να ισοπεδώνουμε τα πάντα.