Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Όλα τα σώματα της ΚΟΠ ελέγχονται από τον ίδιο χώρο”

“Όλα τα σώματα της ΚΟΠ ελέγχονται από τον ίδιο χώρο”


Από τους λίγους πολιτικούς που αντέδρασαν άμεσα και κράτησαν σταθερή θέση στο θέμα της κάρτας οπαδού, ήταν το μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χρίστος Χριστοφίδης. Ο κ. Χριστοφίδης προχώρησε την περασμένη εβδομάδα σε δηλώσεις στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος” σχετικά με το θέμα, τονίζοντας για άλλη μια φορά την αντίθεση του στους “θατσερικούς νόμους” που προσπαθεί να επιβάλει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Αυτή τη φορά είπε και άλλα σημαντικά, τα οποία κατά την άποψη μας έπρεπε να τύχουν περισσότερης προβολής. “Δεν μπορεί να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης, όταν ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία έχει την αίσθηση, όχι τυχαία βέβαια, ότι οι δομές του κυπριακού ποδοσφαίρου, ΚΟΠ, διαιτησία, δικαστικά σώματα, ελέγχονται από συγκεκριμένο κόμμα. “

Οι καταγγελίες είναι όντως σοβαρές, εξηγούν βέβαια και σε μεγάλο βαθμό γιατί συγκεκριμένες ομάδες δεν μπορούν να βρουν το δίκαιο τους πουθενά. Πρέπει όλες μαζί, να εξετάσουν τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει θεμελιωδώς το κυπριακό ποδόσφαιρο.