Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν παίζουν με ψυχή…

Όταν παίζουν με ψυχή…


Δεν έκρυψε τη μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Ερμή. Δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν έκανε επιβλητική εμφάνιση, δεν καθήλωσε τον αντίπαλο. Κι όμως ο κόσμος πήγε στο σπίτι του χαρούμενος, όχι μόνο για τους 3 βαθμούς της νίκης. Πήγε χαρούμενος γιατί είδε παίκτες λιοντάρια, να αρνούνται να συμβιβαστούν με οτιδήποτε λιγότερο από το τρίποντο. Κι ας έπαιζαν 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Λέγεται όλη τη χρονιά, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέτει σαν στόχο το πρωτάθλημα. Μας το είπε και ο Ρενάτο Μαργκάσα χθες, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέπουμε. Ο φόβος όλων μας ήταν κατά πόσο ο κόσμος μπορεί να στηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού είναι μαθημένος αλλιώς, ένας φόβος που ενισχύθηκε από τις αντιδράσεις μες το Σεπτέμβριο. Η χθεσινή συμπεριφορά του ΛΑΟΥ όμως απέδειξε πως ναι είναι έτοιμος να στηρίξει. Αρκεί να βλέπει κάθε εβδομάδα τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Να ματώνουν για το αποτέλεσμα.

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με ψυχή και πάθος, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να κερδίζει. Ακόμα κι αν δεν το καταφέρει όμως, αν όντως έδωσε ότι είχε, ο κόσμος θα το αναγνωρίσει και θα το χειροκροτήσει. Ξέρει ότι κτίζει για το μέλλον.