Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέναλτι; Ούτε με προεδρική εντολή!

Πέναλτι; Ούτε με προεδρική εντολή!

pod-aek19-refs


Καλημέρα σας με ένα κομμάτι του Κώστα Καλλή για την κάκιστη σχέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τα πέναλτι. Αρκετοί φίλοι μας καλούν να μην τα γράφουμε όταν μας αδικούν, φίλοι άλλων ομάδων λένε τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ προκατειλημμένους. Πάλι καλά που τα βλέπουν και άλλοι…

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.com.cy.

Ούτε με προεδρική εντολή δεν κερδίζει πέναλτι η Ομόνοια! Το αγνοεί από την περσινή σεζόν. Οι πράσινοι, ίσως να είναι πρωταθλητές στα τηλεοπτικά πέναλτι.

 

Συγκεκριμένα, το τελευταίο που υποδείχθηκε υπέρ των πρασίνων ήταν στο ματς της 28ης αγωνιστικής, για τα πλέι οφ της περσινής σεζόν (2013-14), με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Τότε, ήταν 30 Μαρτίου και διαιτητής ο Λεόντιος Τράττος.

Από τότε έχουν περάσει 15 αγωνιστικές! Η Ομόνοια είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διεισδύουν στην αντίπαλη περιοχή, κάνοντας το έργο των αντίπαλων αμυντικών δύσκολο.

Παρόλο που υπήρξαν παραβάσεις σε βάρος των επιθετικών της, εντός της αντίπαλης περιοχής, πέναλτι δεν πήρε. Κάθε βδομάδα σχεδόν, οι πράσινοι κερδίζουν ένα τηλεοπτικό πέναλτι τουλάχιστον. Δικαιολογημένα, λοιπόν, τις πλείστες φορές τα παράπονα των πρασίνων.

Τι κι αν προχώρησαν σε συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών, τα λάθη σε βάρος του «τριφυλλιού» συνεχίζονται, προκαλώντας την αντίδραση παικτών, προπονητών, παραγόντων και κόσμου.

Το κακό για τους πράσινους είναι ότι, οι ποδοσφαιριστές νιώθοντας το αίσθημα της αδικίας, χάνουν τη συγκέντρωσή τους, γεγονός που επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την απόδοσή τους. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, για τις όχι και τόσο καλές παρουσίες της ομάδας.