Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέψεις εντεκάδας

Σκέψεις εντεκάδας


Με 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει και σήμερα την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κώστας Καϊάφας. Θα προτιμούσε βέβαια να είχε στη διάθεση του τον Κριστοβάο Ράμος και τον Ασσίς σε 100% ετοιμότητα, έχει όμως παίκτες και λύσεις. Ερωτηματικά υπάρχουν σε όλες τις γραμμές, κάποιοι παίκτες όμως έχουν σαφές προβάδισμα.

Άμυνα

Ξανά 50-50 ο άσσος μεταξύ Ζοσέ Μορέιρα και Αντώνη Γιωργαλλίδη. Στην άμυνα οι βέβαιοι είναι ο Ακουισταπάτσε, ο Σκαραμοτσίνο και ο Λομπιανίτσε. Ποιος από τους δυο τελευταίους θα παίξει παρτενέρ του Γερμανού, θα εξαρτηθεί από την επιλογή του Καϊάφα για τα άκρα: αν δηλαδή θα ξεκινήσει ο Κυριάκου δεξιός μπακ με τον Ούτσα σέντερ μπακ, ή ο Μαργκάσα αριστερός μπακ, με το Σκάρα στο κέντρο της άμυνας.

Μεσαία Γραμμή

Ο Καϊάφας είναι προφανές πως στον άξονα ψάχνεται. Ο Ρόντρι είναι ο μόνιμα βασικός, στο πλευρό του φαβορί είναι ο Σερτζίνιο, όμως δεν αποκλείεται να δούμε οποιονδήποτε από τους Μαργκάσα, Οικονομίδη, Φυλακτού. Αν ο Ασσίς ήταν στο 100% μάλιστα, πιθανότητες να ξεκινήσει σε αυτό το ρόλο είχε και αυτός. Επιτελικός θα είναι ο Γκρικαλασβίλι, εκτός βέβαια και αν έχει σημειωθεί τεράστια αλλαγή στο πώς νιώθει ο Νούνο. Στα φτερά Κιρμ και Φοφανά, έχουν σαφέστατο προβάδισμα, τη στιγμή που πιθανότητες έχει και ο Ρούμπιο.

Επίθεση

Ο Ποτέ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.