Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στους «16» του κυπέλλου χωρίς αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στους «16» του κυπέλλου χωρίς αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ


Την ερχόμενη Πέμπτη 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Coca – Cola Α΄ – Β΄ Κατηγορίας περιόδου 2014-15. Στην πρώτη φάση δεν θα αγωνιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και ακόμη πέντε ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα στη φάση των «16».

Πιο κάτω η ενημέρωση της ΚΟΠ με όλες τις πληροφορίες για τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Κύπρου:

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola Α΄ – Β΄ Κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015. Η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, στις 12:00 το μεσημέρι.

Στον πρώτο γύρο δεν θα λάβουν μέρος οι ομάδες του Αποέλ και του Ερμή Αραδίππου που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό, οι ομάδες που εξασφάλισαν επίσης έξοδο στα Πρωταθλήματα UEFA 2014 – 2015 και δεν έφτασαν στον τελικό ΑΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας, καθώς και η ΑΕΚ Λάρνακας, που αναδείχτηκε ομάδα fair play περιόδου 2013 – 2014.

Στον πρώτο γύρο θα λάβουν μέρος 20 ομάδες σε μονούς αγώνες και θα κληρωθούν δέκα ζευγάρια. Για τη δημιουργία ζευγών θα μπουν σε διαφορετική κληρωτίδα οι ομάδες Α΄ Κατηγορίας και σε διαφορετική κληρωτίδα οι ομάδες Β΄ Κατηγορίας. Θα κληρώνεται δηλαδή μια ομάδα Α΄ και μια ομάδα Β΄ Κατηγορίας και ακολούθως θα γίνεται νέα κλήρωση για την έδρα. Όσες μείνουν στην κληρωτίδα της Β΄ Κατηγορίας τελευταίες,  θα κληρωθούν μεταξύ τους και η πρώτη ομάδα θα είναι γηπεδούχος.