Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χαθούν πολλοί βαθμοί ακόμη

Θα χαθούν πολλοί βαθμοί ακόμη


Με μια μεγάλη έκπληξη, την τεσσάρα της Νέας Σαλαμίνας επί του Απόλλωνα έκλεισε η 6η αγωνιστική. Λίγο νωρίτερα, το Αποέλ κέρδιζε με μεγάλη δυσκολία στα τελευταία λεπτά τον Οθέλλο. Πέραν του Αποέλ, δεν υπάρχει αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμα και ο αιώνιος που έκτισε μικρή απόσταση, δεν εντυπωσιάζει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Με ένα τόσο μέτριο ξεκίνημα και ενώ είμαστε καινούρια ομάδα, η οποία είχε και ένα ψυχολογικό εμπόδιο λόγω Ευρώπης να ξεπεράσει, απέχουμε 1 βαθμό από ΑΕΛ και 2 από Απόλλωνα. Ούτε οι 6 του Αποέλ είναι απαγορευτικοί για όνειρα, αφού είμαστε ακόμα στην 6η αγωνιστική. Μέχρι την 32η υπάρχει μπόλικος δρόμος. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί, θα σημειωθούν εκπλήξεις, θα παικτούν ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα άλλων.

Ο στόχος φέτος δεν είναι άλλος από την οικονομική περισυλλογή, ταυτόχρονα όμως, πρέπει να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι πώς θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. Κατά την άποψη μας, κανείς δεν ξεχωρίζει φέτος και ίσως στο τέλος να τα καταφέρει ο πιο προσεκτικός και υπομονετικός. Κεφάλια μέσα, δουλειά και θα δούμε που θα μας βγάλει. Βαθμοί όμως το ξαναλέμε, θα χαθούν πολλοί από τους θεωρητικά δυνατούς.