Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει τη νίκη και θα την πάρει

Θέλει τη νίκη και θα την πάρει


Τον Ερμή Αραδίππου υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ (18:00, PrimeTel, live omonoianews.com) και στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Εθνικό Άχνας και το γενικά μέτριο ξεκίνημα και γνωρίζει πως ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρει είναι να κερδίσει με καλή εμφάνιση.

Το κλίμα στο Ηλίας Πούλλος τις τελευταίες μέρες είναι αλλαγμένο προς το καλύτερο και υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό θα βγει και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από το τεχνικό τημ στον τομέα ψυχολογία, ενώ προς την βελτίωση της λειτούργησε θετικά και η γενική κινητοποίηση του κόσμου και ειδικά των οργανωμένων της ΘΥΡΑΣ 9 για το παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πολύ τη νίκη και θα την πάρει. Υπάρχει πίστη πως θα βάλει το ευρωπαϊκό της κοστούμι μάλιστα και θα το καταφέρει με τρόπο εμφαντικό. Έχουμε γράψει επανειλημμένα πως είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να αλλάξει η απόδοση μας και ήρθε η ώρα να γίνει αυτό!