Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει βελτίωση και στην άμυνα

Θέλει βελτίωση και στην άμυνα

pod-doxa-b114


Φαντάζει οξύμωρο σε μια αγωνιστική που η ομάδα μας κέρδισε με μηδέν παθητικό, να γράφουμε πως χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να μην δεχθεί τέρμα, όμως χρειάστηκε την απόκρουση πέναλτι του Αντώνη Γιωργαλλίδη στο 90+3′ για αυτό, ενώ δεν έλειψαν για άλλη μια φορά τα ατομικά λάθη.

Η αλήθεια είναι πως τακτικά, μια χαρά δούλεψε το αμυντικό πλάνο του Καϊάφα. Η Δόξα πέρασε το κέντρο ελάχιστα και απείλησε ακόμα πιο λίγο. Στα λεπτά όμως της γενικότερης χαλάρωσης, τα ατομικά λάθη στην άμυνα θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Παρατηρήθηκε ολιγωρία, αβίαστες απροσεξίες, γενικότερα ενέργειες που ένας πιο σοβαρός αντίπαλος θα τιμωρούσε. Αυτή την φορά γλιτώσαμε, καλό είναι όμως να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και στις νίκες.

Το μηδέν παθητικό πάντως, θα βοηθήσει την τετράδα πίσω να κερδίσει αυτοπεποίθηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Στεπάνοφ απουσίασε για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά και ότι στο δεξί άκρο ήταν ο Ράμος και όχι ο συνήθης ύποπτος Λομπιανίτσε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται όμως, κάθε μέρα που περνάει να προσθέτει ένα λιθαράκι στη βελτίωση της εικόνας της.