Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι μας θύμισες ρε κόουτς…

Τι μας θύμισες ρε κόουτς…

agonas-epidixis30


Έβαλε ξανά σορτσάκι και παπούτσια ποδοσφαίρου ο κόουτς ψες. Και μπορεί να ήταν φούτσαλ και όχι ποδοσφαίρου, αλλά δεν υπήρχε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ στο γήπεδο που να μην νοσταλγήσει τις -όχι και τόσο μακρινές- εποχές που ο Κώστας Καϊάφας ήταν ποδοσφαιριστής! Επόμενο ήταν να αρχίσουν και οι ατάκες: “Κάρφωστους αρχηγέ”, “ξαναφτύστους ρε Κωστή”, ο κάθε ένας είχε και μαι δική του ανάμνηση με τον Κωστάκη αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος της ομάδας στον Καϊάφα πρέπει να αποτελεί οδηγό για κάθε ποδοσφαιριστή που βάζει τριφύλλι στο στήθος. Δεν ήταν εύκολος χαρακτήρας να αγαπήσεις ο Κώστας Καϊάφας, αφού έκανε πάντα αυτό που αισθανόταν. Το αποτέλεσμα ήταν είτε να τον λατρεύεις είτε να τον αντιπαθείς! Με το τέλος της καριέρας του όμως, αυτό που έμεινε είναι η εκτίμηση από όλους, γιατί ξέρουν πως έδινε, δίνει και θα δίνει ότι έχει για την ΟΜΟΝΟΙΑ! Και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις αυτό τον απαιτητικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή, είναι πολλά που μπορούν να του αποσπάσουν την προσοχή. Όποιος θέλει όμως να αναγνωρίζεται σαν ένας από τους κορυφαίους, πρέπει να δείξει αφοσίωση και να ανταποδώσει την αγάπη. Ο κόουτς τα έκανε σαν παίκτης και θέλει να τα επαναλάβει και σαν προπονητής.