Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το Μάρτιο τα δύσκολα

Το Μάρτιο τα δύσκολα

DSCN4472


Λίγο τα έσοδα από την Ευρώπη και λίγο οι προσωπικές επαφές μελών του συμβουλίου με χορηγούς και δανειστές, είχαν σαν αποτέλεσμα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην νιώσει ιδιαίτερα ότι η ομάδα μας πέρασε φαινομενικά ανώδυνα τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Ήταν η πρώτη φορά εδώ και 2 χρόνια, που δεν χρειάστηκε εκστρατεία και άνοιγμα στον κόσμο για να επιτευχθεί ο στόχος.

Το μεγάλο στοίχημα πάντως, είναι τα κριτήρια του Μαρτίου. Ήδη είναι ένα θέμα που απασχολεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, το οποίο συζήτησε σχετικά σε πρόσφατες συνεδρίες. Απαιτείται σχετικά άμεσα ένα μεγάλο ποσό και φαίνεται πως το κάλεσμα στον κόσμο αυτή τη φορά είναι αναπόφευκτο. Στο σημείο αυτό να πούμε πως ταπεινή μας άποψη, είναι πως τα οικονομικά προβλήματα δεν είναι άσχετα με τα φάλτσα σφυρίγματα της διαιτησίας. Κάποιοι δεν μας θέλουν κοντά μέχρι το Μάρτιο, για να είναι πιο διστακτικός ο κόσμος να βοηθήσει.

Καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συμβούλιο και το προσωπικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αρκετά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μην επηρεαστούν οι αθλητές και η ψυχολογία του κόσμου. Θα έρθει όμως η ώρα που θα κληθούμε να βοηθήσουμε. Τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος δεν διαγράφονται τόσο απλά.