Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το νέο συμβούλιο του Ομίλου Γυναικών

Το νέο συμβούλιο του Ομίλου Γυναικών

omilos-ginaikon


Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αίθουσα «UNESCO» η 2η Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Ομίλου Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας.

Στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας ο κ. Νίκος Χαραλάμπους.

Mετά τους χαιρετισμούς κατατέθηκαν ο απολογισμός δράσης και η ταμειακή κατάσταση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία η Γενική Συνέλευση ενέκρινε.

Ο Όμιλος Γυναικών, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, τίμησε την κ. Ήβη Καϊάφα για τους άνδρες που ως σύζυγος και μητέρα πρόσφερε στην Ομόνοια.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες και το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελένη Κουτσίδου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγγέλα Καραμαλλάκη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικολέττα Αγγελοδήμου
ΒΟΗΘ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Άντρη Νικολαΐδου
ΤΑΜΙΑΣ: Λίνα Κωνσταντίνου
ΒΟΗΘ. ΤΑΜΙΑΣ: Χρυσάνθη Παύλου
ΜΕΛΗ: Γιώτα Γεωργίου
Λένια Λαμπριανίδου
Χρυσάνθη Ανδρέου
ΑΡΩΓΟ ΜΕΛΟΣ: Χαρά Τσιγαρέττου

Ο ΟΜΙΛΟΣ δηλώνει έτοιμος να προάγει το σκοπό του Σωματείου για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την πνευματική εξύψωση των μελών του. Η διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων στα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της προόδου, της ειρήνης, της ισότητας, της αλληλοκατανόησης, του ευ Αγωνίζεσθαι, της αθλητοπρέπειας και άλλων κοινωφελών σκοπών καταγράφονται στους βασικούς σκοπούς του ΟΜΙΛΟΥ.
Με θέληση, πίστη και αγάπη για το Σωματείο μας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στηρίζοντας το Σωματείο μας για καινούριες επιτυχίες.