Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τριπλή ενίσχυση εκ των έσω

Τριπλή ενίσχυση εκ των έσω

ramos


Του Σοφοκλή Σοφοκλέους, sigmalive.com

Η επιστροφή του Ράμος σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σκόρπισε τα χαμόγελα στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Πορτογάλος άρχισε φουριόζος τη φετινή σεζόν, όντας από τους κορυφαίους στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ και ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Οθέλλο έφερε προβληματισμό. Έχασε την έξοδο στο «Δασάκι» και το τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή και τώρα παρουσιάζεται έτοιμος να επιστρέψει δυνατός και με τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης. Θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τη γραμμή κρούσης της Ομόνοιας.

Επίσης σημαντική προσθήκη κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι αυτή του Στεπάνοφ. Η άδικη κόκκινη κάρτα που πήρε ο Σέρβος κόντρα στη Σαλαμίνα τον άφησε εκτός για τρεις αγώνες και η επάνοδος του ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή της Ομόνοιας. Μάλιστα, ο Στεπάνοφ όλο αυτό το διάστημα της διακοπής δουλεύει εντατικά, αφού ήρθε αργά στην ομάδα και σχεδόν μπήκε αμέσως να παίξει, χωρίς ουσιαστικό χρόνο προετοιμασίας.

Μια τρίτη σημαντική προσθήκη μπορεί να θεωρηθεί και αυτή του Άντρατζ Κίρμ. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, που ήταν η τελευταία μετεγγραφή του Καλοκαιριού, τώρα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του και αυτό φάνηκε περίτρανα στους δύο πρόσφατους αγώνες της Εθνικής Σλοβενίας κόντρα σε Ελβετία και Λιθουανία, όπου είχε εξαιρετική απόδοση αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Με τον Ερμή ήταν στην 11αδα, αλλά θυσιάστηκε λόγω της αποβολής του Μορέιρα. Έχει τις δυνατότητες να ανεβάσει επίπεδο την οργάνωση του παιχνιδιού της Ομόνοιας.