Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν ξανά Αγία Νάπα

Βλέπουν ξανά Αγία Νάπα

pod-othellos28-kaiafas


Την ευκαιρία να δει τον επόμενο αντίπαλο μας ζωντανά για δεύτερη φορά θα έχει αύριο το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Αγία Νάπα αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 14:00 την ομάδα της Παρεκκλησιάς για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca – COLA  Α’ – Β’ Κατηγορίας. Αναμένεται πως ο νέος τεχνικός της Αγίας Νάπας Γιώργος Κοσμά θα χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Με τον αντίπαλο να έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή, το δείγμα που έχει μπροστά του ο Κώστας Καϊάφας είναι πολύ μικρό, μόλις ένα παιχνίδι, το προχθεσινό με τον Ερμή. Κάθε νέος τεχνικός θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα του, το ίδιο και ο Γιώργος Κοσμάς, έτσι δεν είναι βέβαιο τι θα παρατάξει την Κυριακή στο ΓΣΠ. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν και αύριο την Αγία Νάπα σε μια προσπάθεια να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι.

Βέβαια, πολύ πιο σημαντικός από τον τρόπο που θα παίξει ο αντίπαλος, είναι εκείνος που θα παίξουμε εμείς. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά σε μέγεθος και δυναμικότητα και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο, πολύ μικρή σημασία έχει τι κάνει η Αγία Νάπα. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, όμως ξεκάθαρα μόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται ο νικητής. Η αγωνιστική προσφέρεται για νίκη με καλή εμφάνιση.