Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 308 χιλιάδες αμαρτίες το μήνα!

308 χιλιάδες αμαρτίες το μήνα!

kosmos-aek49-sali


Πλέον έχουμε ξεκάθαρο το νούμερο μπροστά μας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πληρώνει 308 χιλιάδες ευρώ το μήνα επειδή κάποιοι ήθελαν να κάνουν το κομμάτι και τα βίτσια τους, στα καταστροφικά χρόνια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! 108 πάνε σε Φόρο Εισοδήματος, Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ΦΠΑ για τη περίοδο 2008-2013 και 200 (!!!) πάνε σε διακανονισμούς με πρώην ποδοσφαιριστές! Με άλλα λόγια, το μισθολόγιο των πρώην ποδοσφαιριστών μας είναι μόνο 60 χιλιάδες λιγότερο από ότι του τωρινού ρόστερ!

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και αν δεν καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει δάνειο, δεν μπορούμε να δούμε φως στην άκρη του τούνελ.Οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες και συνεχείς..Με πρόχειρα μαθηματικά για να βγαίνει η χρονιά χωρίς προβλήματα πρέπει να έχουμε 3,5 εκατομμύρια πλεόνασμα!

Θεωρούμε πως η τωρινή διοίκηση πρέπει να αποδώσει άμεσα ευθύνες και να απαιτήσει την ανάληψη τους. Όλοι ξέρουμε το πάρτυ που στήθηκε γύρω από τις μεταγραφές των Ισπανών και των Ισραηλινών. Όσο για τα συμβόλαια που δόθηκαν στους τότε αστέρες Κύπριους, ουδέν σχόλιο..