Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδιαπραγμάτευτο τρίποντο

Αδιαπραγμάτευτο τρίποντο

pod-ermis-149


Την ομάδα της Αγίας Νάπας υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (16:00, PrimeTel, live omonoianews.com) και θέλει να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να παραμείνει σε αυτήν, τόσο για να μαζεύει βαθμούς, όσο και για να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για τον κύκλο των ντέρμπι που ανοίγει την άλλη εβδομάδα.

Όσο εύκολο είναι το σημερινό παιχνίδι, είναι και άλλο τόσο δύσκολο. Η διαφορά μεγέθους και ποιότητας είναι γνωστή και δεδομένη, υπάρχει όμως και η διαφορά προσέγγισης του παιχνιδιού. Άλλα θέλει να εφαρμόσει και να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλα η Αγία Νάπα. Ο αντίπαλος αναμένεται να αμυνθεί μαζικά και να έχει στο μυαλό του περισσότερο να καταστρέψει το παιχνίδι της ομάδας μα παρά να κάνει το δικό του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει οπλισμένη με υπομονή, επιμονή, να επιβάλει το παιχνίδι της και να μην αφήσει τον αντίπαλο να το πιστέψει.

Το τρίποντο σήμερα είναι αδιαπραγμάτευτο, ανεξάρτητα από τις όποιες συνθήκες διαμορφωθούν μες τον αγώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και επιζητεί τη νίκη από αυτό. Σήμερα ο αγώνας είναι από αυτούς που απαγορεύεται έστω και να σκεφτείς πως θα χάσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να τον κάνει δικό της.