Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ας βγει κάτι καλό από τη χρονιά

Ας βγει κάτι καλό από τη χρονιά

omo-ano-1-9-1488


Οι λίγες ελπίδες που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ για διάκριση στο πρωτάθλημα, έγιναν από την περασμένη Δευτέρα ελάχιστες. Δεν είναι τόσο οι 10 βαθμοί από τον πρώτο και οι 8 από το δεύτερο, όσο η αδυναμία να βγουν στο γήπεδο οι οδηγίες του προπονητή. Ρεαλιστικός στόχος όπως εξελίσσονται τα πράγματα, είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Η χρονιά όμως μπορεί να αξιοποιηθεί αλλιώς.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο, μάλλον προδίδει τι θα πούμε στη συνέχεια: επιβάλλεται να πάρουν αγωνιστικά λεπτά παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν στο μέλλον τη ραχοκοκκαλιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Μ. Δημητρίου, Φιλιώτης, Ρουσιάς,Φυλακτού, Σαμμούτης, Μουλαζίμης, Χαραλάμπους και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες ακόμα και πιο μικροί όπως ο Λούβαρης, ο Ιβανόφ, ο Κονομής και ο Σοφοκλέους, αλλά και ο πιο μεγάλος Οικονομίδης.

Δεν έχουμε πολλά να χάσουμε, αντίθετα οι πιο πάνω μπορούν να δώσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι από τη φετινή χρονιά. Όλοι έχουν ταλέντο, για να το αναπτύξουν θα χρειαστεί να ψηθούν με αγωνιστικά λεπτά σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Και αν δεν τους χρησιμοποιήσουμε φέτος, τότε πότε;