Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπαίνει στον κύκλο των ντέρμπι

Μπαίνει στον κύκλο των ντέρμπι

pod-agianapa-210


Μετά την ήττα σοκ από την Αγία Νάπα, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να σηκώσει άμεσα κεφάλι, να αλλάξει άρδην αγωνιστική συμπεριφορά και να ετοιμαστεί για το πιο δύσκολο κομμάτι του πρώτου γύρο. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει διαδοχικά Απόλλωνα στη Λεμεσό, ΑΕΛ στη Λευκωσία και Αποέλ με τον αιώνιο γηπεδούχο, να έχει τις τρεις κερκίδες του ΓΣΠ. Προφανώς αν εμφανιστεί το ίδιο επιπόλαια και άψυχη, θα χάσει για τα καλά το τραίνο για οποιαδήποτε διάκριση μέσω του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια που έρχονται έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου χρειάζονται και άλλη προσέγγιση. Ελπίζουμε πως το γεγονός θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα μας, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και ψάχνει τον καλό της εαυτό. Ο Απόλλωνας, που είναι και ο πρώτος μας αντίπαλος είναι σε πορεία ανάκαμψης και θα θέλει να παραμείνει σε αυτήν. Είναι καλή ομάδα, σίγουρα όμως όχι ακτύπητη, ούτε στα καλύτερα της. Η σοβαρή, συγκεντρωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Η χθεσινή, ούτε να το διεκδικήσει.

Η συνέχεια είναι γενικώς δύσκολη και ο Νοέμβρης θα καθορίσει ουσιαστικά την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. ΤΩΡΑ είναι η ώρα για ανάκαμψη, αλλιώς όποτε κι αν έρθει θα είναι αργά. Ναι δεν πάμε για πρωτάθλημα, ούτε όμως ήττες σαν τη χθεσινή, ή κακές παρουσίες σε ντέρμπι δικαιολογούνται.