Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς πέντε κόντρα στην ΑΕΛ

Χωρίς πέντε κόντρα στην ΑΕΛ

proponisis-geri2


Μόνο ο Ρόντρι πρόλαβε από τους παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έμειναν τελικά εκτός και ο Κώστας Καϊάφας συμπλήρωσε την αποστολή με νεαρούς παίκτες.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό παιχνίδι δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μίας νίκης που εάν έρθει, θα βοηθήσει κυρίως στην ψυχολογία όλων στο Γέρι για το δύσκολο αύριο.

Οι πράσινοι μετράνε δύο συνεχόμενες ήττες και θέλουν να σταματήσουν το αρνητικό των αποτελεσμάτων από τον αυριανό αγώνα στο ΓΣΠ (16:00). Ο Κώστας Καϊάφας εν μέσω πολλών εμποδίων και πάλι, έχει καταστρώσει τα πλάνα του, και βάσει των διαθέσιμων παικτών, ίσως δούμε εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Γιώργος Οικονομίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νούνο Ασίς, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Άλεξ Ρούμπιο, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρόντρι, Χοσέ Μορέιρα, Ρενάτο Μαργκάσα, Δημήτρης Μουλαζίμης, Ιάκωβος Σαμμούτης, Παντελής Κονομής, Μάριος Δημητρίου, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Άντραζ Κιρμ, Μίλαν Στεπάνοφ, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Κωνσταντίνος Παναγή.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση ο Σερτζίνιο προπονήθηκε ατομικά σε συνδυασμό με φυσιοθεραπεία, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε και Χάρης Κυριάκου, φυσιοθεραπεία έκανε ο Αντρέας Παναγιώτου, ενώ ο Κριστοβάο Ράμος ακολούθησε πρόγραμμα επικεντρωμένο στη φυσική κατάσταση.