Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύσκολη νίκη και… Πρωταθλητές χειμώνα! (Video&Photos)

Δύσκολη νίκη και… Πρωταθλητές χειμώνα! (Video&Photos)

 


Τη 10η της νίκη σε 11 αγωνιστικές πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 σήμερα για τον Όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 15 ετών και παρέμεινε στην κορυφή. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, με τους πράσινους να χρίζονται ως πρωταθλητές χειμώνα, κάτι που δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι, όμως αφήνει προσδοκίες πως η ομάδα θα κρατηθεί εκεί μέχρι το τέλος. Φυσικά, ακόμη και να τερματίσει πρώτη στις 22 αγωνιστικές θα πάρει απλώς εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί που θα κριθεί ο τίτλος με τις καλύτερες ομάδες από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Είναι σημαντικό όμως να πάρει μαζί με το εισιτήριο και την 1η θέση για θέμα ψυχολογίας!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή προσπάθησε να σκοράρει κυρίως με σουτ εκτός περιοχής αφού η άμυνα του Χαλκάνορα ήταν αρκετά κλειστή, χωρίς όμως να τα καταφέρει, έχοντας και ένα δοκάρι, με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0. Οι αντίπαλοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου στο πρώτο 40λεπτο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει και την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα χωρίς να έχει την ουσία όμως που ήταν το γκολ. Στην επανάληψη ανέβηκε περισσότερο ο Χαλκάνορας αφήνοντας χώρους στους πράσινους και είδαμε ένα καλύτερο παιχνίδι, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να είναι πιο ισοδύναμο από το πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες έφταναν στο αντίπαλο τέρμα, αλλά έλειπε το γκολ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Εμανουήλ Χρυσοστόμου. Ο μικρός έδωσε τη λύση προς το τέλος της αναμέτρησης με ένα όμορφο γκολ, με σουτ εντός της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα σε ένα σημείο που ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Πολύ σημαντική νίκη για το τριφύλλι και πλέον όλοι στην ομάδα βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τους 30 βαθμούς και από την πρεμιέρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.