Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που βούλιαξαν την ομάδα» (audio)

«Να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που βούλιαξαν την ομάδα» (audio)

dimitriou2


Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ και τόνισε πως θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που βούλιαξαν το σωματείο.

«Ούτε χθες η ομάδα μας ανταποκρίθηκε και έχει προβληματίσει. Είχαμε σοβαρότατα προβλήματα, για σημαντικά χρονικά διαστήματα δυσκολευόμασταν να κυκλοφορήσουμε μπάλα, το πιο σημαντικό όμως είναι πως απουσίαζε η επιθυμία για να κερδίσουν. Όλα αυτά δεν συνάδουν με τους στόχους που τέθηκαν, για μία ομάδα διεκδικητική. Πρέπει να γίνει δουλειά, για να μείνει ο κόσμος ο κόσμος κοντά. Ο κόσμος θέλει να βλέπει προσπάθεια, ακόμα και αν χάναμε και να υπήρχε πάθος και θέληση, ο κόσμος θα χειροκροτούσε».

«Η ρίζα του κακού ή αν προτιμάτε «το δάσος», πάει λίγα χρόνια πίσω και στα εγκληματικά λάθη σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχουν γίνει το διάστημα 2008-2012. Αυτά τα λάθη δημιούργησαν ένα τεράστιο χρέος, το οποίο επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία της ομάδας μας, σε όλους τους τομείς. Και είναι φυσιολογικό να την επηρεάζει. Με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στο υφιστάμενο καθεστώς, αλλά σ’ αυτούς που κατάφεραν – διότι περί κατορθώματος πρόκειται – να τη βουλιάξουν.

Τα δεδομένα τώρα πώς έχουν; Η ομάδα δεν αποδίδει στο γήπεδο και έχει απογοητεύσει τον κόσμο, ο οποίος με το δίκαιο του αντιδρά και δεν αποδέχεται ότι αυτή που βλέπει είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κόσμος αποδέχτηκε τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα μας, με το γεγονός ότι δεν οριοθετήθηκε ως στόχος η κατάκτηση κάποιου τίτλου, αλλά η οικονομική σωτηρία της ομάδας. Και ήταν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Όμως σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται αυτό που βλέπει και ουσιαστικά για να μην πονάει η ψυχή του προτιμά να μην πηγαίνει στο γήπεδο.

Όμως πού οδηγούμαστε με αυτό; Με μαθηματική ακρίβεια σε μονοπάτια που ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες δεν θέλουμε να ζήσουμε. Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας. Ένα Σωματείο ταλαιπωρημένο από ένα ασήκωτο χρέος, μια ποδοσφαιρική ομάδα που φτιάχτηκε κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και μέσα σε 20 μέρες, όπως και απίστευτα μεγάλη πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις.

Για να τα καταφέρουμε να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει να είμαστε δίπλα της. Σίγουρα αυτή η ομάδα μπορεί να βγάλει καλύτερο πρόσωπο, το έχει αποδείξει. Με τον κόσμο στο πλευρό της και με πολλή δουλειά από τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και όλους μας, μπορεί να πατήσει ξανά στα πόδια της και σταδιακά να κτίσει αυτοπεποίθηση, ηρεμία και αέρα νικητή.

Θα ήταν πολύ καλό εάν βρίσκαμε όλοι τη δύναμη και μέναμε δίπλα της, όσο και εάν πονάει η ψυχή μας με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Διότι όντως πονάει η ψυχή μας, είναι οδυνηρό.

Και ναι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο σημερινό της σημείο​».

Για τις πληρωμές: «Όλοι οι παίκτες έχουν στα συμβόλαια τους περίοδο χάριτος 60-90 ημέρες. Αυτό το υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μείνουμε σε αυτά τα πλαίσια. Αν ξεφύγουμε από αυτά τα πλαίσια, τότε θα γίνουν προσφυγές. Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το καθεστώς θα ισχύει. Είναι αδύνατο οι παίκτες να είναι στην ώρα τους πληρωμένοι».