Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

pod-omo-ael103-kaiafas-marios


Οκτώ συνολικά αλλαγές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν τρεις ποδοσφαιριστές (Δημητρίου, Φυλακτού, Ρούμπιο) που έκαναν ντεμπούτο στην εντεκάδα, έκανε στους πρώτους του 11 το Σάββατο ο Κώστας Καϊάφας. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε σαφώς περισσότερη ενέργεια, είχε πολύ περισσότερο πάθος και πήρε δίκαιη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΛ.

Αυτή την εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει κόντρα στο Αποέλ. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο προπονητής της ομάδας μας θα διατηρήσει την ίδια εντεκάδα, ή θα προχωρήσει σε αλλαγές. Στο προηγούμενο ματς είχαν μείνει εκτός ποδοσφαιριστές που στη θεωρία είναι πρωτοκλασάτοι και σε προηγούμενα ματς ήταν βασικοί. Θα προτιμήσει την εμπειρία τους ο Καϊάφας, ή αυτούς με τους οποίους ήρθε η θετική αλλαγή προς το καλύτερο;

Ο δείκτης δυσκολίας του παιχνιδιού αυτής της εβδομάδας είναι σαφώς μεγαλύτερος από του προηγούμενου, η άποψη μας όμως είναι πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ο κόουτς καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή εντεκάδας, ποια θα είναι αυτή, θα μάθουμε λίγο πριν το παιχνίδι.