Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφουν στη δουλειά

Επιστρέφουν στη δουλειά

proponisis-geri4


Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιάνουν ξανά σήμερα δουλειά. Χθες είχαν την ευκαιρία να ηρεμήσουν μετά το κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Αγία Νάπα, καθώς μιλάμε όμως ετοιμάζονται για προπόνηση. Τρεις μέρες μετά την ντροπιαστική ήττα, ο Καϊάφας θα έχει σίγουρα πολλά να τους πει, όπως έχει και ο ίδιος πολλά να διορθώσει.

Αφού μιλήσαμε πάντως για διορθωτικές κινήσεις θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι και τι αποτελέσματα θα έχουν. Ο Κώστας Καϊάφας ως γνωστόν μίλησε με το Δώρο Σεραφείμ και υπέδειξε τι νομίζει πως φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί. Αφού πήρε την στήριξη της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑ, σήμερα σηκώνει μανίκια και πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά.

Στα καθαρά αγωνιστικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν τη Δευτέρα κανονικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ίδιο θα κάνουν και σήμερα. Ο Σερτζίνιο Φίλιο είναι πλέον πιο έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την εντεκάδα, όπως βέβαια και ο Άλεξ Ρούμπιο. Ο επόμενος αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν απόλυτα σε αυτόν.