Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να σηκώσει κεφάλι

Για να σηκώσει κεφάλι

 


omo-ano-1-9-14259

Την ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (16:00, live omonoianews.com, PrimeTel) και θέλει όπως πάντα μόνο τη νίκη. Η ομάδα μας πέρασε ένα πολύ δύσκολο μήνα και έχει δυο συνεχόμενες ήττες από Αγία Νάπα και Απόλλωνα. Ήδη δυσκολεύεται να ονειρευτεί κάτι περισσότερο από την Ευρώπη, πρέπει όμως να κερδίσει για να σηκώσει κεφάλι και να μην έρθει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση.

Σε άλλες εποχές, θα ετοιμαζόμασταν όλοι για ματσάρα. Τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως όσο και η ΑΕΛ, αντιμετωπίζουν προβλήματα (η ΑΕΛ αγωνιστικά, εμείς αγωνιστικά και όχι μόνο) και ψάχνουν τη συνταγή που θα τις οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες. Οποιαδήποτε ομάδα κερδίσει σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά, η άλλη θα βυθιστεί προς περίεργες καταστάσεις.

Το πρώτο και πιο σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, είναι να αλλάξει άρδην την αγωνιστική της εικόνα. Από την πρώτη αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές μας αδικούν συστηματικά τον εαυτό τους και την ομάδα παρουσιάζοντας θέαμα πολύ κατώτερο του αναμενόμενου και των πραγματικών δυνατοτήτων τους. Καλούνται να ανεβούν, έστω και αργά, να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.