Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ την είχε δαμάσει

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την είχε δαμάσει

omo-dinamo-b58


Μια και μόνο φορά ανησύχησε η Ντινάμο Μόσχας στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Όταν απέναντι της βρήκε τα παλληκάρια του Κώστα Καϊάφα και χρειάστηκε το χασάπη Τούντορ για να κλέψει κυριολεκτικά την πρόκριση. Από τότε, σε όμιλο με Εϊντχόβεν, Παναθηναϊκό και Εστορίλ, κάνει πάρτι κανονικό αφού σε 5 αγώνες, μετράει 5 νίκες.

Εκείνη η ΟΜΟΝΟΙΑ του καλοκαιριού, δεν φοβόταν κανένα αντίπαλο στην Κύπρο. Δεν μιλάμε τόσο για τα πρόσωπα που απάρτιζαν την εντεκάδα στην Ευρώπη, όσο την πίστη, τη συγκέντρωση, τη θέληση που είχε όλο το πράσινο οικοδόμημα, από τον κόσμο, στους προπονητές, τους παίκτες και τη διοίκηση. ακριβώς αυτά τα στοιχεία πρέπει να βρούμε και να βάλουμε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον αιώνιο μας.

Το Αποέλ σε καμία περίπτωση δεν είναι Ντινάμο Μόσχας. Δεν έχει το μπάτζετ, δεν έχει την ποιότητα της. Αν ανεβούμε λοιπόν και περιορίσουμε τα λάθη μας, αν πιστέψουμε πως την Κυριακή ξεκινάει για τα καλά η αντεπίθεση μας, θα έρθει και η νίκη. Μόνο ένας Τούντορ έχει πιθανότητες να γλιτώσει τον αιώνιο από τέτοια ΟΜΟΝΟΙΑ. Ελπίζουμε πρώτον να δει ακριβώς εκείνη την παθιασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ και δεύτερο, να μην κάνουν την εμφάνιση τους οι Κύπριοι Τούντορ.