Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι πολύ βαριά η φανέλα…

Είναι πολύ βαριά η φανέλα…

retro


Άσχημο και το σημερινό ξύπνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε 3-0 από τον Απόλλωνα, ο οποίος έδωσε την εντύπωση σε κάποια σημεία του αγώνα πως δεν φόρτσαρε κιόλας. Όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πληγωθήκαμε από το ψεσινό παιχνίδι, το θέμα είναι αν κάνουν το ίδιο και οι παίκτες. Γιατί οι υποσχέσεις που έδωσαν στους οργανωμένους, παρέμειναν ανεκπλήρωτες. Ναι, το ματς θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά αν έμπαινε το πέναλτι ή κάποια άλλη φάση. Αλλά αυτό είναι μόνο μια όψη του νομίσματος.

Η άλλη λέει ότι για άλλη μια φορά,η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδωσε το 100%. Σε κάποια διαστήματα έλειπε το καθαρό μυαλό, σε άλλα πολύ απλά το πάθος και η θέληση να ανακάμψει η ομάδα. Δεν δείχνουν να το θέλουν όσο το θέλουμε εμείς, αυτή είναι η αλήθεια. Και τα προβλήματα δεν μπορούν να αποτελούν μόνιμα δικαιολογία. Είναι εκεί, υπαρκτά και επηρεάζουν, κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε όμως να τα διαχειριζόμαστε κιόλας. Και κάποια στιγμή πρέπει όλοι όσοι είναι στο Ηλίας Πούλος να καταλάβουν πως η φανέλα που φοράνε είναι πολύ βαριά για να διασύρεται δεξιά και αριστερά.

Όσοι θέλουν και μπορούν. Πέμπτοι και έκτοι μπορούμε να έρθουμε και με νεαρούς και εκεί τουλάχιστον θα κτίζουμε για το μέλλον.